Velkommen til modul 1

Rigtig hjertelig velkommen!

I den korte video ovenfor introducerer jeg den grundlæggende ide med uddannelsen og stiller dig et par spørgsmål som hjælper dig med at få mere udbytte af undervisningen allerede fra start.

På vores første modul ligger fokus på din egen sensoriske erfaring. Vi skærper vi vores evne til at mærke kroppen i bevægelse og sætte ord på det vi mærker. Vi kommer til at lave en masse yoga og små øvelser der undersøger og fordyber vores evne til at handle på det, vi selv kan mærke. Dette skaber grundlaget for at vores egen krop og sansning kommer til at udgøre et mere bevidst kompas for vores fysiske yogapraksis. Senere på uddannelsen skal vi bygge videre på dette ved at bruge vores egen sensoriske erfaring og ressource i relation til de mennesker vi underviser.

Modul 1 introducerer os også for klassiske teorier om nervesystemet og grundlæggende psykologiske begreber som vi kommer til at bruge gennem hele uddannelsen.

Der er online forberedelse til modulet i form af et par talks optaget på video. Kig dem igennem og skriv meget gerne spørgsmål ned så du kan tage dem op med holdet når vi skal arbejde videre med teorien på modulet.

Jeg glæder mig til at se dig og resten af holdet lige om lidt.

Rigtig god fornøjelse med materialet.

Kærlig Hilsen

Birgitte Gorm Hansen

Complete and Continue